2022. 01. 26. Szerda Vanda, Paula napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

A legnagyobb bankok félhetnek

A legnagyobb amerikai bankok leminősítésére készül a Moody's.

A hitelminősítő olyan cégek papírjait sorolja az egyel veszélyesebb befektetések közé, mint a Morgan Stanley, a JP Morgan, vagy a Citigroup. A Moody's szerint a bankok túl kevés valódi pénzzel rendelkeznek és túl sok a virtuális számla. 9 dollár hitelből jelenleg például csak 1 dollárnak kell valódinak lennie.

Hétvégi helyzetértékelésében egyébként a hitelminősítő azt közölte: amennyiben Görögország távozik az euróövezetből, akkor mindegyik eurótagállam adósosztályzata felülvizsgálatra szorulna, köztük a legmagasabb besorolásúaké is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megérkezett az első gólya

Megérkezett az ország első gólyája a Somogy megyei Vörsre. Kele hétfőn hajnalban tért vissza fészkébe. A jó időt ugyan még nem hozta meg a tavasz hírnöke, a falubeliek viszont nagyon örülnek és büszkék a gólyájukra.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!