2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Külföld

A legmagasabb harckészültségbe helyezték a szerb hadsereget

A legmagasabb harckészültségbe helyezték a szerb hadsereget. Az elnök továbbá elrendelte, hogy a katonák induljanak el a szerb-koszovói határ felé, miután több észak-koszovói településen zavargások törtek ki.

  • A legmagasabb harckészültségbe helyezték a szerb hadsereget

A szerb közszolgálati televízió beszámolója szerint Zvecsánban a rendőrök összecsaptak a helyi szerbekkel. A tömeg meg akarta akadályozni, hogy az újonnan választott albán nemzetiségű polgármester belépjen az önkormányzat épületébe. A Koszovóban élő szerbek jelentős része Belgrádban tartózkodik a köztársasági elnök nagygyűlésén.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!