2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

A legdurvább szexuális bűneseteket kizárólag migránsok követik el Frankfurtban

A németországi Frankfurt városának új bűnügyi statisztikái megdöbbentő adatokat tartalmaznak a külföldiekkel és a súlyos bűncselekményekkel kapcsolatban, köztük egy különleges adatot, amely szerint a súlyos szexuális erőszakos bűncselekmények 100 százalékáért és az összes bűncselekmény 57,4 százalékáért külföldiek felelősek.

  • A legdurvább szexuális bűneseteket kizárólag migránsok követik el Frankfurtban

Az adatokból kiderül, hogy még a legsúlyosabb bűncselekmények esetében is a gyanúsítottak jóval több mint fele külföldi, azaz német útlevéllel nem rendelkező személy. A többi gyanúsított (42,6 százalék) német állampolgár, de az adatok nem követik nyomon, hogy ezek a német gyanúsítottak rendelkeznek-e migrációs háttérrel, hívja fel rá a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség. Ami az élet elleni bűncselekményeket illeti, a gyilkosságok 54 százalékát külföldiek követték el, míg a másfajta, emberöléssel kapcsolatos esetek 64,8 százalékáért ők voltak felelősek

A szexuális bűncselekmények esetében is messze felülreprezentáltak a külföldiek Frankfurtban:

az adatok szerint a nemi erőszakos bűncselekmények 64,1 százalékát ők követték el, és a súlyos szexuális erőszakos esetek 100 százalékáért a külföldiek voltak felelősek. A szexuális zaklatás esetében a külföldiek az esetek 64,4 százalékáért voltak felelősek, míg a kiskorúakkal szembeni visszaélések 57,1 százalékáért. 

A migrációs hátterű személyek aránya a rablások esetén is igen magas: a rablások 65,5 százaléka, a súlyos rablások 75,6 százaléka, a gépkocsilopások 93 százaléka, a táskalopások 87,5 százaléka, a zsebtolvajlások 93 százaléka, az erőszakos betörések 87,5 százaléka, a nappali betörések 80 százaléka és az utcai lopások 72,9 százaléka külföldiekhez köthető, de migránsok követték el továbbá a pénzhamisítással kapcsolatos bűncselekmények 75 százalékát, valamint a szexuális zsarolási esetek 62,5 százalékát.

Külföldiek voltak továbbá felelősek az emberkereskedelem és a kényszerített prostitúció 83,3 százalékáért. 

A frankfurti rendőrség szóvivője a Bild című német lapnak elmondta: Itt van a repülőtér. Ez egy kapu. Ha a bevándorlási törvények megsértését kizárjuk a statisztikából, akkor 57,4 százalékos a nem német gyanúsítottak aránya. Ez a szám jóval meghaladja az országos átlagot, amely 35 százalék.

Frankfurtban magasabb a külföldiek aránya, mint Németország többi részén, de a város statisztikái felhívhatják a figyelmet arra, mi vár Németország többi részére, ha a külföldi lakosság száma tovább nő. Frankfurt nem az egyetlen tartomány, ahol ez a tendencia tapasztalható a külföldi bűnelkövetők kapcsán, írja az InfoWars hírportál. 

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!