2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magyarország élőben 08:30

Külföld

A kormány 400-400 ezer dózis oltóanyaggal segíti Vietnámot és Thaiföldet

A világon nem minden ország áll olyan jól oltóanyag tekintetében, mint Magyarország, ezért hazánk segíteni is tud ezen államoknak - jelentette ki Szijjártó Péter New Yorkban az ENSZ közgyűlése előtt. A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy Vietnam és Thaiföld fordult segítségért a magyar kormányhoz, amely megállapodott a két délkelet-ázsiai országgal arról, hogy 400-400 ezer dózis AstraZeneca vakcinát átad nekik. A tárcavezető kiemelte, a világ országai között abban konszenzus van, hogy a pandémia ellen az oltás jelenti a megoldást és abban is, hogy minél több ember kapja meg a vakcinát, annyival kisebb kárt okoz a járvány.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Beiktatási beszéde alatt hatalmas pofon kapott egy kormányzó

A magas rangú iráni tisztviselőt a színpadon támadta meg egy férfi. 2021. október 25.

Hegymászókat sodort el egy lavina Ecuadorban

Négy ember meghalt, egy ötödik pedig megsérült egy lavinában az ecuadori hófödte Chimborazo vulkánon. 2021. október 25.

Úgy tűnik, sikerült ellenőrzés alá vonni a tüzet a bajba jutott teherhajón

Lángokban állt a teherhajó Kanada délnyugati partjainál és a sérült konténereiből folyamatosan mérgező gáz szivárgott. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!