2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Külföld

A kisebbségek jogairól tárgyaltak az európai parlamenti konferencián

Az alapvető jogok tiszteletben tartása és a kisebbségek jogainak védelme alapvető fontosságú az uniós csatlakozási folyamatban. Erről beszélt Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztos az Európai Parlamentben, ahol a "Kisebbségek jogai az uniós bővítési folyamatban" címmel rendeztek konferenciát.

  • A kisebbségek jogairól tárgyaltak az európai parlamenti konferencián

A magyar uniós biztos hangsúlyozta, hogy az Ukrajnának, a csatlakozási feltételek teljesítésére adott uniós támogatás az ott élő kisebbségek segítését is szolgálja.

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke pedig azt mondta a HírTV-nek, hogy Ukrajna uniós csatlakozásának előfeltétele a kisebbségi és nyelvi jogok biztosítása.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!