2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szegény gazdagok 11:05

Külföld

A kisebbségek jogairól tárgyaltak az európai parlamenti konferencián

Az alapvető jogok tiszteletben tartása és a kisebbségek jogainak védelme alapvető fontosságú az uniós csatlakozási folyamatban. Erről beszélt Várhelyi Olivér szomszédságpolitikáért és bővítésért felelős biztos az Európai Parlamentben, ahol a "Kisebbségek jogai az uniós bővítési folyamatban" címmel rendeztek konferenciát.

  • A kisebbségek jogairól tárgyaltak az európai parlamenti konferencián

A magyar uniós biztos hangsúlyozta, hogy az Ukrajnának, a csatlakozási feltételek teljesítésére adott uniós támogatás az ott élő kisebbségek segítését is szolgálja.

Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke pedig azt mondta a HírTV-nek, hogy Ukrajna uniós csatlakozásának előfeltétele a kisebbségi és nyelvi jogok biztosítása.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!