2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Riksaláz 03:30

Külföld

A húsvéti utazások felfüggesztését kérte a norvég kormány az emberektől

A norvég kormány azt kérte az emberektől, hogy a húsvéti ünnepek idején ne látogassanak haza külföldről, és a belföldi utazást is kerüljék. A skandináv államban az elmúlt hetekben ismét jelentősen nőtt a betegek száma, és a miniszterelnök szerint hamarosan a vírus fertőzőbb variánsai lesznek a dominánsak. A kormányfő hozzátette, megvárják, milyen hatásai lesznek a településeken bevezetett szigorúbb korlátozásoknak, mielőtt további rendelkezéseket hoznának. Az alkoholárusítás tilalma, a személyes kapcsolatok csökkentése és a távoktatás azonban továbbra is napirenden van.

  • A húsvéti utazások felfüggesztését kérte a norvég kormány az emberektől

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!