2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

A gengszterfilmek nagymenő amerikai sztárja öngólt rúgott azzal, hogy Donald Trumpot szidta + videó

A liberális színész, Robert De Niro többé nem kapja meg a Nemzeti Műsorszolgáltatók Szövetségének (NAB) áhított díját, miután Trump-ellenes szenvedélyes színpadi monológot mondott a 45. elnök manhattani perén a héten.

  •  A gengszterfilmek nagymenő amerikai sztárja öngólt rúgott azzal, hogy Donald Trumpot szidta + videó

A NAB a jövő héten De Nirót tervezte kitüntetni a NAB Leadership Foundation rangos Amerikának szolgáltatása díjával. A büszkén kétpárti csoport azonban visszavonta az elismerést, miután De Niro részt vett egy Biden-Harris sajtótájékoztatón, és Trump volt elnököt "veszélynek" minősítette az amerikaiakra nézve, akik "el akarják pusztítani" New York városát és a nemzetet.

"Remélem, ez az új reklámkampány a buborékon kívülre jut, hogy emlékeztesse a támogatókat arra, milyen veszélyt jelent az életünkre. Ez nem fenyegetés. Ez a mi valóságunk. És ezért csatlakoztam a Biden-Harris kampányhoz, mert az egyetlen módja annak, hogy megőrizzük szabadságjogainkat és ragaszkodjunk emberségünkhöz, ha Joe Bidenre szavazunk az elnöknek” – érvelt De Niro kedden Trumpról.

"Bár határozottan támogatjuk minden amerikai jogát a szólásszabadság gyakorlásához és a polgári szerepvállaláshoz, egyértelmű, hogy De Niro úr közelmúltbeli nagy horderejű tevékenységei elvonják a figyelmet a jótékonysági munkáról, amelyet reméltünk elismerni" mondta a szóvivő, majd azzal folytatta, hogy "A díjazottak szolgálatára való összpontosítás érdekében Mr. De Niro többé nem vesz részt az eseményen."

De Niro kirohanására persze többen is reagáltak, a nyilvánosan elmondott monológ után azonnal is. A Fox News azt írta: a beszédek lezárása után a helyzet hamarosan káoszba torkollott, mivel De Nirót Trump támogatói kiabálták, amikor elhagyta a pódiumot. Még egy kiabálós meccsbe is belekeveredett egy MAGA-kalapos férfival, aki leszerepelt színésznek nevezte.

Donald Trump „szánalmasnak” és „bukónak” nevezte De Nirót a közösségi médiában a kirohanását követően. 

De Niro végül leghiggadt és jókívánságait fejezte ki a NAB-nak, miután megtudta, hogy nem kapja meg a díjat. "Támogatom a NAB Leadership Alapítvány munkáját, és szeretném kifejezni elismerésemet és hálámat azért, amit az alapítvány mindannyiunk érdekében tett és tenni fog, és további jó munkát kívánok nekik" - mondta De Niro. 

 

teljes cikk a Fox News honlapján olvasható.

Fotó: Screenshot

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!