2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Radar ráadás 00:05

Külföld

A gazdatüntetések miatt kénytelen volt meghátrálni az Európai Bizottság + videó

Lekerült a zöld megállapodás témája az európai parlamenti választás kampányában. A korábbi szocialista alelnök, Frans Timmermans nevével fémjelzett politika bukásában jelentős szerepe volt a hatalmas gazdatüntetéseknek. Erről beszélt a Hír Televíziónak a Mathias Corvinus Collegium brüsszeli központjának agrárkutatója. Schenk Richárd szerint az agrárdolgozók nyomására az Európai Bizottság több, a termelők számára előnytelen előírást már megszüntetett. A zöldek kivételével a nagy pártcsaládok pedig már nem a zöld megállapodást emlegetik, hanem a mezőgazdaság versenyképességével kampányolnak.

  • A gazdatüntetések miatt kénytelen volt meghátrálni az Európai Bizottság + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Robbanás volt Hollandiában egy iskolánál + videó

Péntekre virradóra, detonáció történt egy rotterdami építőipari szakiskola bejáratánál, és az elkövetők horogkereszteket és obszcén szavakat festettek az épület homlokzatára – írta pénteken az NlTimes hírportál.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!