2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

A Fox News szerint Tucker Carlson a Twitteren sem fejtheti ki a véleményét

A Fox News szerint Tucker Carlson megszegte a csatornával kötött szerződését. A népszerű műsorvezető kedden indította el új önálló műsorát a Twitteren, miután a hírcsatorna áprilisban levette kínálatáról politikai közélettel foglalkozó produkcióját.

  • A Fox News szerint Tucker Carlson a Twitteren sem fejtheti ki a véleményét

A Fox szerint azonban Carlson szerződése kizárja, hogy a volt főműsoridős televíziós szerepeljen bármilyen tartalommegosztó felületen. A műsorvezető ügyvédje szerint ugyanakkor éppen a hírcsatorna sérti meg védence szabad véleménynyilvánításhoz való alkotmányos jogát, hiszen Carlson a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!