2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Külföld

A fordítókon is spórolt Manfred Weber, csakhogy több maradjon a zsebében

Ezúttal a profi tolmácsok költségein spórolt az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltje.

  • A fordítókon is spórolt Manfred Weber, csakhogy több maradjon a zsebében

A V4NA nemzetközi hírügynökség csütörtökön arról írt, hogy Manfred Weber a profi tolmácsok költségein is spórolt, csakhogy több pénz maradjon a zsebében.

Frissen létrehozott választási honlapján (manfredweber.eu) az Európai Unió (EU) összes nyelvére lefordították a propaganda szövegeket, de hogy spóroljanak néhány ezer eurót valamiféle primitív fordítóprogramot használtak.

Ez a honlap pénzügyi támogatást kapott az Európai Parlamentben. Egyetlen felelősség a szerző és az EP nem felelős az olyan, hogy lehet az abban foglalt információ.

A V4NA által megkérdezett szakértő tízezer euróra becsülte a honlapon lévő szövegek lefordításának költségét. Ennyi maradhatott Manfred Weber zsebében.

Ismert, korábban a V4NA arról írt, hogy az EPP csúcsjelöltje trükkös eszközökkel, ravaszkodva, joghézagokat kihasználva vágott zsebre legalább 400 000 eurót, azaz hozzávetőleg 125 millió forintot. Weber saját házát nevezte ki politikai irodájának, így megspórolta a költségkeretéből az erre fordítható nem kis összeget, az évek során legalább 400 ezer eurót, azaz 140 millió forintot.

V4NA/888

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Megállapodás született az Egyesült Államok és Niger között az afrikai országban állomásozó amerikai katonák kivonásáról - közölte az ügyet ismerő forrás a Reuters hírügynökséggel pénteken, miután Kurt Campbell amerikai külügyminiszter-helyettes a nigeri vezetéssel tárgyalt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!