2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Külföld

A fehérorosz elnök szállítja a litván határra az iraki migránsokat

Észtország drónokkal és szögesdróttal támogatja a litván határőröket a fehérorosz határ őrzésében. Litvánia számára már a visegrádi országok is segélyt ajánlottak fel, amiért jelentősen megugrott az iraki állampolgárságú illegális határátlépők száma. Az év eleje óta a litván-fehérorosz határon 2470 határsértőt vettek őrizetbe, harmincszor többet, mint tavaly egész évben. A migrációt Alekszander Lukasenko fehérorosz elnök szervezi. Bagdadból és Isztambulból közvetlen repülőjáratokon utaztat be hazájába iraki migránsokat, akiket aztán a litván határra szállíttat. Lukasenko ezzel a hazája ellen bevezetett uniós szankciókat akarja megtorolni.

  • A fehérorosz elnök szállítja a litván határra az iraki migránsokat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!