2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 09:10

Külföld

A fehér lakosság ellen uszítanak a vandálok Brüsszelben

"Halál a fehérekre!" feliratot festettek az éjjel a Polgármesteri Hivatal falára Brüsszel egyik városrészében.

  • A fehér lakosság ellen uszítanak a vandálok Brüsszelben

Az egykori amerikai elnök, Theodore Roosevelt szobrát is eltávolítaná New York polgármestere. Bill de Blasio szerint ugyanis az emlékmű tovább élezi a faji ellentéteket a feketék és a fehérek között. Az elmúlt napokban világszerte egyre több történelmi alkotást rongáltak meg a vandálok a rasszizmus elleni küzdelem jegyében. Az afroamerikai George Floyd halála után elindult tüntetéshullám számos kontinensre átterjedt. Londonban, Párizsban, Hágában, Strasbourgban és Brüsszelben is tömegek vonultak az utcára. A belga főváros egyik városrészében polgármesteri hivatal falára "halál a fehérekre" feliratot festettek.

"Halál a fehérekre!" feliratot festettek az éjjel a Polgármesteri Hivatal falára Brüsszel egyik városrészében. Zavantemben volt tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Putyin üzent Erdogannak

Putyin üzent Erdogannak

Recep Tayyip Erdogan hivatalban lévő török elnök újraválasztási győzelme önzetlen munkájának természetes eredménye - hangzott Vlagyimir Putyin orosz elnök üdvözlő távirata, amelyet vasárnap este tettek közzé a Kreml honlapján.
Recep Tayyip Erdogan bejelentette győzelmét

Recep Tayyip Erdogan bejelentette győzelmét

Recep Tayyip Erdogan török elnök vasárnap Isztambulban az elnökválasztás részeredményeire alapozva bejelentette győzelmét, és köszönetet mondott minden állampolgárnak, aki az elkövetkező öt évre is rá bízta az ország irányítását.
Orbán gratulált Erdogannak

Orbán gratulált Erdogannak

Gratulálok az elnök úrnak a megkérdőjelezhetetlen választási győzelméhez” – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Twitter-mikroblogon. A magyar kormányfő török nyelven is kifejezte gratulációját.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!