2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Küldetés 23:25

Külföld

A Charlie Hebdo újból megjelenteti a hírhedt Mohamed-karikatúrákat

A Charlie Hebdo francia szatirikus hetilaplap, holnapi számának a címlapján fogja újra közölni a hírhedt Mohamed-karikatúrákat. A muszlimok számára eleve sértőnek számít Mohamed ábrázolása. Az egyik rajzon a vallás-alapító, turbán helyett bombát visel a fején, egy másikon pedig késsel fenyeget lefátyolozott nőket. A gúny-rajzok korábbi megjelentetése miatt, 2015-ben dzsihadisták terrortámadást követtek el a szerkesztőség ellen. Az Iszlám Állam terroristái 17 embert gyilkoltak meg, köztük újságírókat és rendőröket. Öt év nyomozás után, a terrortámadás ügyében, Párizsban ezen a héten indul bírósági per.

  • A Charlie Hebdo újból megjelenteti a hírhedt Mohamed-karikatúrákat

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!