2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarok a Barcáért

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

A békéért tüntettek Európa-szerte

Európa-szerte tüntettek szombaton a háború egy éves évfordulója alkalmából.

  • A békéért tüntettek Európa-szerte

Párizsban, Brüsszelben és Berlinben is a békéért vonultak utcára tömegek. Németország fővárosában egy prominens baloldali politikus szervezett demonstrációt "Felkelés a békéért" címmel.

Az Ukrajna fegyverekkel való ellátása elleni tüntetés nagyjából tízezer embert vonzott. A német kormányzat vezető tisztségviselői több kritikával illeték a felvonulást, ami békésen zajlott.

A demonstrációt azért szervezték, mert Németország az Egyesült Államokkal együtt Ukrajna egyik legnagyobb fegyverszállítója.

Fotó: MTI/AP/DPA/Paul Zinken

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Torockó visszavárja a magyar turistákat

Torockó visszavárja a magyar turistákat

Először szerveztek turisztikai szezonnyitót Erdély legszebb fekvésű településén, Torockón. A határtól alig három órás autóútra található falu a magyar kultúra egyik régi bástyája, épített öröksége hungarikum. Néhány éve mégis zömmel a románok látogatják.
A nap kérdése

A nap kérdése

Az amerikai segély Ukrajna szuverenitásának végét jelenti?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!