2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

A baloldali szavazók inkább Ferenc pápa béketárgyalásokról szóló kijelentéseivel tudnak azonosulni

A Nézőpont Intézet mutatott rá egyik legfrisebb kutatásában arra, hogy a baloldali szavazók sem értenek egyet a baloldali pártok háborúpárti álláspontjával.

  • A baloldali szavazók inkább Ferenc pápa béketárgyalásokról szóló kijelentéseivel tudnak azonosulni

„A magyarok háromnegyede (77 százalék) egyetért Ferenc pápa békepárti javaslatával, miszerint Ukrajnának a háború folytatása helyett tárgyalnia kellene Oroszországgal a háború végéről” – adta hírül lapunknak eljuttatott közleményében a Nézőpont Intézet. Kiemelték, 

a baloldali szavazók többsége is fegyverszünetet akar, annak ellenére, hogy a baloldali pártok egyáltalán nem beszélnek a béketárgyalások szükségességéről.

A Gyurcsány-koalíció (71 százalék) és Magyar Péter pártja (65 százalék) támogatóinak többsége szerint is a „fehér zászló bátorságára” lenne szükség, míg a Kétfarkú Kutya Párt körében vannak legkisebb arányban a fegyvernyugvás támogatói (45 százalék) – írták.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!