2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

A balliberálisok mindent bevetnek, hogy áterőltessék az Európai Parlamenten a menekültügyi egyezményt + videó

Váratlan fordulat! A Politico brüsszeli hírportál szerint hajszálon múlik, hogy elfogadják-e a migrációs paktumot az Európai Parlament ma kezdődő plenáris ülésén. A képviselők délután 5 óra körül szavaznak a bevándorlók kötelező befogadásáról szóló uniós törvénytervezetről. A voksolás előtt rendkívül éles vita várható, hiszen a képviselők továbbra is megosztottak a menekültügyi paktum ügyében.

  • A balliberálisok mindent bevetnek, hogy áterőltessék az Európai Parlamenten a menekültügyi egyezményt + videó

A Híradóban élőben jelentkezett a témával kapcsolatban brüsszeli tudósítónk, Zöldhegyi Katalin, az Európai Parlament ülésterme elől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!