2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

500 milliárd eurós mentőcsomagról döntöttek az eurócsoport pénzügyminiszterei

Ötszáz milliárd eurós mentőcsomagot hagytak jóvá az euroövezet pénzügyminiszterei a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság enyhítésére. Az Európai Tanács elnöke, Charles Michel arról számolt be, a pénzzel a munkavállalókat és vállalatokat fogják támogatni, köztük a kis- és középvállalkozásokat. A csomag 3 pillérre épül, az Európai Stabilitási Mechanizmus 240 milliárdig terjedő hitelkeretére, a Bizottság 100 milliárd eurós munkahelymegőrző programjára és az Európai Beruházási Bank 200 milliárd euróig igénybe vehető garanciaalapjára. Utóbbi a vállalatok likviditásának támogatását szolgálja.

  • 500 milliárd eurós mentőcsomagról döntöttek az eurócsoport pénzügyminiszterei

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar szakemberek és orvosok utaztak Csádba

Magyar szakemberek és orvosok utaztak Csádba

Csádba utaztak a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) szakemberei, valamint civil orvosok csoportja egy humanitárius segítségnyújtó program keretében - hangzott el a TV2 reggeli műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!