2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bűnösök kora 02:00

Külföld

5 éve csaptak le a terroristák Párizsban

5 évvel ezelőtt hajtottak végre tömegmészárlást iszlamista terroristák Párizsban. Az összehangolt merényletekben 130 ember vesztette életét és több százan sebesültek meg. 2015. november 13-án a Stade de France nemzeti stadionnál 3 öngyilkos merénylő felrobbantotta magát. Eközben egy háromtagú terrorkommandó a belvárosban 6 kávéház, bár és étterem teraszán 40 embert lőtt agyon. Egy harmadik merénylőcsoport ezalatt behatolt a Bataclan nevű koncertterembe, ahol azonnal tüzet nyitott. 90 embert mészároltak és több mint 150-et megsebesítettek. A kegyetlen terrortámadásokat az Iszlám Állam követte el. Franciaország azóta is a dzsihadisták célpontja. 2015 óta több mint 250 ember esett áldozatául iszlamista merényleteknek.

  • 5 éve csaptak le a terroristák Párizsban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!