2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Spanyol belharc Európa trónjáért

2015. augusztus 11., kedd 14:01, frissítve: szerda 14:03

A Bajnokok Ligája-győztes Barcelona, és az Európa Liga-győztes Sevilla csap össze kedd este Tbilisziben az Európai Szuperkupáért.

Tbilisziben csap össze a Bajnokok Ligája és az Európa Liga győztese. A Barcelona ötödik, a Sevilla a második európai szuperkupa-győzelmére hajt. A katalánok vezetőedzője, Luis Enrique lehet a negyedik, akinek játékosként és edzőként is sikerül megszereznie a trófeát. A trénernek betegség miatt nélkülöznie kell brazil klasszisát, Neymart, akit az a Pedro helyettesíthet, aki sajtóhírek szerint a Manchester Unitedhez tart. „Nem foglalkozunk azzal, hogy mi vagyunk az esélyesek, nem abból indulunk ki, hogy milyen trófeákat nyertünk a tavalyi szezonban. Ez egy nagyon nehéz meccs lesz, de várjuk az összecsapást, és szeretnénk megnyerni a szuperkupát” – mondta Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője.


A Sevilla 2006-ban már legyőzte Európai Szuperkupa-meccsen a Barcelonát, de a csapat edzője, Unai Emery eddigi 19 Barca elleni meccséből még egyszer sem nyert. „Ez egy újabb lehetőség számunkra, és szeretnénk a legtöbbet kihozni belőle. Nem mi vagyunk a favoritok, de rendelkezünk azokkal a dolgokkal, ami ahhoz kell, hogy a Barcelonát legyőzzük” – fogalmazott a Sevilla vezetőedzője.

A mérkőzés magyar idő szerint 20.45-kor kezdődik.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!