2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Nyerges és Orbán is ott volt

2016. április 9., szombat 14:17, frissítve: szombat 18:12

Ünnepélyes keretek között átadták a szolnoki Tiszaligeti Stadiont. A létesítményt a Közgép újította fel. A komplex stadion-fejlesztési program összköltsége több mint 2 milliárd forint volt, amelyből a stadion építése 1,2 milliárd forintot tett ki. Ebből a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC mintegy 600 millió forintot teremtett elő, az állam pedig 400 millió forinttal támogatta a beruházást.

Az átadón Orbán Viktor is részt vett. A miniszterelnök szerint a szolnoki vállalkozók megtették, amit megkövetelt a haza. Nyerges Zsolt, a szolnoki Máv utánpótlás FC tulajdonosa a kormányfő egy korábbi beszédére utalva azt pedig mondta: a beruházás összefogás nélkül nem jöhetett volna létre.

„Három évvel ezelőtt nem messze innen a vízilabda aréna avatásán miniszterelnök úr arról beszélt, hogy a sikeres építkezéshez mindig összefogás kell. Az állam, a szakma, az üzleti világ, és a helyi társadalom összefogása. Akkor ezt mondta nekünk. Azt gondolom, hogy most egy ilyen szempontból példás építkezést ünnepelhetünk együtt” – mondta Nyerges Zsolt a szolnoki Máv utánpótlás FC tulajdonosa.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!