2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bakot lőtt a főváros bontóbrigádja – nem először

2016. január 10., vasárnap 12:54, frissítve: hétfő 06:53

Olyan hirdetőoszlopot is elvittek a főváros emberei a IX. kerületből, amelyre nem Budapesttel, hanem a helyi önkormányzattal kötött megállapodást a Mahir.

Előbb elszállítottak, pár perccel később pedig visszavittek a helyére egy Mahir-hirdetőoszlopot a Budapest Közút munkatársai vasárnap. A IX. kerületi Haller utcában elhelyezett oszlopra ugyanis nem a fővárosi, hanem a kerületi önkormányzattal kötött szerződést a Mahir, vagyis érvényes megállapodással rendelkező oszlopot bontottak el. A fővárosi cég munkatársai elismerték a hibájukat és azt ígérték: hétfőre visszaépítik a lebontott hirdetőoszlopot. A Mahir közölte: ez már nem az első ilyen eset, ezért lopás miatt feljelentést tettek.

„Elismerték, hogy nem jó helyről szedték le az oszlopot, és azt az ígéretet tették, hogy holnap délre hibátlanul, kijavítva, helyreállítva visszateszik a hirdetőoszlopot eredeti helyére. Csak úgy szeretném megjegyezni, hogy ez az ötödik ilyen eset, hogy kerületi területről jogtalanul szedtek le hirdetőoszlopot. Ez az egy, amit tetten értünk, az összes többiről semmiféle információnk nincs. Természetesen a feljelentést a rendőrségen megtettük” – közölte Kovács István, a Mahir Cityposter Kft. ügyvezetője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!