2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Vizoviczki-ügy: vádemelés a hónap végéig

2014. augusztus 15., péntek 07:33, frissítve: kedd 08:22

Augusztus végéig vádat emelhetnek a Vizoviczki-ügyben – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap emlékeztet: a vállalkozó ténykedésével összefüggésben két büntetőügy is zajlik, az egyiket katonai, a másikat civil bírói tanács tárgyalhatja.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a lapnak nem árulta el a vádemelések időpontját, azonban közölte: miután a főügyészség eljuttatta a vádiratokat az illetékes bíróságokhoz, részletesen ismertetik, hogy kikkel szemben, milyen bűncselekmények elkövetése miatt indítványoznak elmarasztalást. Vizoviczkit a Központi Nyomozó Főügyészség bűnszervezet létrehozásával, vezetésével és hivatali vesztegetéssel is gyanúsítja. Az ügyben további négy volt rendőrtiszt is érintett, akik a főügyészség szerint Vizoviczki Lászlónak segítettek.

„A Központi Nyomozó Főügyészség augusztus végéig be fogja nyújtani a két vádiratot V. László és társai ügyében a Fővárosi Törvényszékre. Az ügy részleteiről további tájékoztatást a vádiratok benyújtását követően tudunk adni” – mondta a Hír TV-nek Simon Richárd helyettes szóvivő.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!