2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Pénzügyi gondok nehezítik az MSZP kampányát

2014. augusztus 28., csütörtök 10:39, frissítve: csütörtök 21:12

Pénzügyi gondok nehezítik az MSZP kampányát. A pártnál már korábban elismerték, hogy kétmilliárdos devizaadósságuk van.

Olyan hírek is megjelentek, hogy a párt nem tudja fizetni a Jókai utcai székház közüzemi számláit, ezért felvetődött, hogy emiatt kiadnák a pártszékház egyik emeletét. A Magyar Nemzetnek ezt a párt vezetői nem ismerték el. A szocialisták fővárosi frakcióvezetője Magyarország élőben című műsorunkban korainak nevezte azt a felvetést, hogy a pártnak el kell költöznie a Jókai utcából, de szerinte kénytelenek lesznek bizonyos lépéseket megtenni.

– Nagyon sok információ ebből nyilvános, publikus, ebből bizonyos döntéseket meg kell hoznunk, mint tudja, ezek 2010 előtt keletkezett hitelfelvételek voltak, és a világgazdasági válság a szocialista pártot is érzékenyen érintette – jelentette ki Horváth Csaba.

A baloldali kis pártoknak a közös főpolgármester-kampányára sincs pénzük. A Magyar Nemzet úgy tudja: ellenzéki formációk inkább saját kampányukra fordítják forrásaikat. Falus Ferenc emiatt kezdhetett olyan magánakciókba, mint a jeges vizes házi videó. A felvételt az MSZP bakinak, az Együtt–PM szerencsétlennek minősítette, és úgy tudjuk, néhány napig nem engedik nyilvánosan szerepelni Falus Ferencet.

Tekintse meg a Horváth Csabával készült teljes beszélgetést!

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!