2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Horváth: Nem Tóbiáson múlik, mi fog történni

2014. augusztus 23., szombat 14:17, frissítve: szombat 17:18

Nem szükséges találkoznia az MSZP elnökének a párt által támogatott főpolgármester-jelölttel, mert az csak egy gesztus, a kampány enélkül is működőképes – így reagált Horváth Csaba arra, hogy Tóbiás József az ATV-ben a héten beismerte, hogy még sosem találkozott Falus Ferenccel.

„Nem az MSZP főpolgármester-jelöltje, hanem az Együtt 2014 főpolgármester-jelöltje, akit a DK és a Magyar Szocialista Párt is támogat. Tehát ez a hivatalos jogi státusz. Ebben az értelemben nem a párt országos elnökén múlik, hogy mi fog történni a kampányban, hanem a budapesti szervezeteknek kell együttműködni. Alapvetően úgy nem kell, ez egy gesztus, de a szegedi polgármesterjelölttel sem kellett találkoznia, vagy éppen a miskolci Pásztor úrral sem kellett találkoznia a párt elnökének. Ez egy plusz lehetőség” – fogalmazott Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője.

Horváth Csaba, aki az MSZP, a DK és az Együtt–PM megállapodása előtt a szocialisták főpolgármester-jelöltje volt, végül a II. kerületben indul a polgármesteri tisztségért ősszel. Mint arról korábban beszámoltunk, Tóbiás József az ATV-ben beszélt arról, hogy még sosem találkozott Falus Ferenccel. Bővebben >>>

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!