2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Csak egyes médiumokat hívott meg Csányi

2013. július 24., szerda 12:43, frissítve: szerda 15:11

Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója csak kiválasztott újságírókat hívott meg hazatérése utáni első munkanapjára.

Bloomberg, Reuters, Dow Jones, Népszabadság, Origo, Inforádió, MTI, TV2 Tények, RTL, ATV – ők voltak meghívottak. A Magyar Nemzet, a Hír TV, a közszolgálati tévé és rádió, az Index és a HVG nem kapott meghívást azt OTP vezérigazgatójának háttérbeszélgetésére.

A Hír Televízió az MNO-ra hivatkozva vasárnap arról számolt be, hogy Csányi Sándor többmilliárdos részvényeladásának hátterében megromlott egészségi állapota és emiatt tervezett visszavonulása állhat. A bankvezér tegnap érkezett haza külföldről. A felsorolt médiumokat mai első munkanapjára hívta meg.

Sajtóhírek szerint Csányi Sándor azt mondta az általa meghívott újságíróknak, hogy egy maratont is le tudna futni, bár azt megerősítette, hogy februárban szívműtétje volt. Az MTI azt írja: a részvényeladásokat a kormány újabb devizahiteles-mentő csomagjáról szóló híresztelések befolyásolták ugyan, de idén mindenképpen adott volna el OTP-papírokat a tervezett élelmiszer-ipari beruházások miatt. Csányi Sándor azt is kijelentette, hogy nem születhet olyan adósmentő csomag, amelyet az OTP ne tudna túlélni.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!