2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Bemutatkoznak a spanyolok a Konföderációs Kupán

2013. június 16., vasárnap 20:36, frissítve: hétfő 14:15

Vasárnap este újabb két mérkőzéssel folytatódik a brazíliai labdarúgó Konföderációs Kupa: Olaszország Mexikóval találkozik az A csoportban, míg a B jelű négyesben bemutatkoznak a spanyolok is, akik Uruguay válogatottjával csapnak össze.

A riói Maracana Stadionban játszik egymással a Konföderációs Kupa A csoportjában Mexikó és Olaszország. Pirlóék az Európa-bajnokságon elért második hellyel vívták ki a részvétel jogát, a spanyolok ugyanis világbajnokként képviseltetik magukat. Az olaszok leginkább a milános Mario Balotelliben, és a Juventus karmesterében, Andrea Pirlóban bíznak.

– Tudjuk, hogy mire számíthatunk a mexikói csapattól. Ismerjük a játékosait, és azt is tudjuk, hogy óvatosnak és türelmesnek kell lennünk, ha győzni akarunk – nyilatkozta Pirlo.


A mexikói csapat szövetségi kapitánya felszabadult focit vár csapatától.

– A világbajnoki selejtezősorozatban nehéz helyzetben vagyunk, de ez egy másik torna. Itt most nincs rajtunk nyomás. Azért jöttünk, hogy élvezzük a játékot, ugyanakkor – mint minden tornán – mi is nyerni szeretnénk – mondta Jose Manuel de la Torre.

Az Olaszország–Mexikó mérkőzés – magyar idő szerint – este 9 órakor kezdődik, éjszaka pedig megkezdődnek a B csoport küzdelmei is. Bemutatkoznak a vb-győztes spanyolok, akik a Copa America legutóbbi aranyérmesével, Uruguay csapatával játszanak.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!