2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 11:00

Gazdaság

Védelmi és szénhidrogénipari együttműködési megállapodást köt Magyarország Ecuadorral

Védelmi és szénhidrogénipari együttműködési megállapodást köt Magyarország és Ecuador - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter Quitóban.

  • Védelmi és szénhidrogénipari együttműködési megállapodást köt Magyarország Ecuadorral

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a globális biztonsági és energiaellátási válságon azok az országok tudnak úrrá lenni, amelyek széleskörű partnerséget építenek ki. Ez az együttműködés ráadásul biztonsági garanciát nyújt hazánknak.

A miniszter hozzátette: az ecuadori kormány a meglévő kőolajmezőik hatékonyságának növelésére törekszik, amelyekhez pedig olyan technológiákra van szükség, amiben a Mol világelső. Szijjártó Péter kijelentette: a védelmi megállapodás célja az újabb fegyveres konfliktusok megelőzése, és ezáltal a migrációs folyamatok féken tartása.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!