2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Gazdaság

Varga Mihály: Az EU kivenné a költségvetési politikát a tagállamok kezéből

Az országoknak maguknak kell kialakítaniuk a gazdaságpolitikájukat, az Európai Unió ezt venné ki a kabinetek kezéből - mondta Varga Mihály Brüsszelben. A pénzügyminiszter az ECOFIN tanácsülése előtt hangsúlyozta, az Európai Bizottság javaslatát kifejezetten veszélyes ötletnek tartja. Magyarország ráadásul évről évre csökkenti az államadósság és az államháztartási hiány mértékét: a következő esztendőben már 3 százalék alatt lesz a hiány a kormány várakozásai szerint - emlékeztetett a tárcavezető.

  • Varga Mihály: Az EU kivenné a költségvetési politikát a tagállamok kezéből

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Leállítja a magyar baloldal támogatását a Soros-hálózat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!