2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Gazdaság

Varga: Az a célunk, hogy könnyebb legyen családot alapítani

Ötvenmilliárd forinttal több marad a családoknál a családi adókedvezmény kiterjesztése miatt – jelentette be Varga Mihály.

A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: az intézkedés 260 ezer családot érint. A tárcavezető szerint az egykulcsos adó és a családi adókedvezmény által 2014-ben összesen 600 milliárd forinttal több pénz marad a családoknál. Varga Mihály szerint a kormány azon dolgozik, hogy könnyebb legyen családot alapítani, és hogy a gyermeket vállalók érezzék: a kormány értük dolgozik. A budapesti Árpád Gimnázium igazgatója a sajtótájékoztatón azt mondta: náluk 6 pedagógus érintett az adókedvezmény kiterjesztésében.

„Ez a mi alkalmazottainknak körülbelül a 10 százalékát jelenti. Én remélem, hogy országosan is legalább ilyen vagy jobb az arány, és ugye az életpályamodell kapcsán egy kicsit emelkedett fizetésekkel együtt én azt tudom mondani, hogy a mi átlagunkat figyelembe véve a 40 és 50 ezer forintos sávban van az, amit a januárban érvényes fizetések maguk után vontak” – mondta Gyimesi Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!