2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Gazdaság

Varga a gazdaság további növekedését várja

A trendforduló éve volt a 2013-as a magyar gazdaságban – ezt a nemzetgazdasági miniszter mondta a sikeres vállalkozásokért díj átadásán.

Varga Mihály hozzátette, az év eleje még a recesszió időszaka volt, a harmadik negyedévben viszont már várakozáson felül növekedett a magyar gazdaság. A tárcavezető jövőre további erősödést vár. A hónap beruházója díjat egyébként a Bridgestone tatabányai gyára kapta, a hónap kis- és középvállalkozója elismerést pedig a nagyatádi Büttner Kft. vehette át. A hónap induló vállalkozása az IdeaPool Kft. lett.

„Az utolsó negyedéves gazdasági adat már azt mutatja, hogy a magyar gazdaság növekedési pályára kezd állni. Óvatos optimizmussal fordulhatunk a növekedés felé, mely azt mutatja, hogy az elmúlt évek stabilizációs-konszolidációs lépései nem voltak hiábavalóak” – vélekedett Varga Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Több állattartó telepen is megjelent a madárinfluenza

Kimutatta a madárinfluenza-vírus jelenlétét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több állattartó telepén. Az érintett állományok felszámolása, valamint a járványügyi nyomozás folyamatban van - közölte a hivatal kedden közleményben az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!