2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Gazdaság

Varga: 8,5 milliárd forintot írnak ki fejlesztésre

A brüsszeli jóváhagyás előtt kiírják a kis- és középvállalkozások számára az uniós pályázatokat – jelentette be a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály közölte: átrendezték a keretösszegeket is.

Így a technológiák korszerűsítésére a korábbi 5 milliárd helyett 8 és fél milliárd forint jut, a külpiaci megjelenés támogatására másfél milliárd forint marad. A tárca 58 milliárd forint értékben ír ki öt pályázatot gazdaságfejlesztésre. „Kilenc pályázat jelenik most meg, összesen 120 milliárd forintos keretösszeggel, ebből a gazdasági minisztérium öt pályázatot fog kiírni, körülbelül 58 milliárd forint értékben” – közölte Varga Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!