2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Gazdaság

Változás a benzinkutak körül

Ötvennél is több benzinkutat zárhatnak be forgalomcsökkenés miatt – írja a Népszabadság. A lap szerint a megmaradt töltőállomások közül pedig kevesebb tart majd nyitva éjjel is.

A nagy olajcégek közül a Mol minden második kútja tart éjszaka is nyitva, más társaságoknál pedig csak minden negyedik. Közben a Világgazdaság arról ír: Ausztriában két és félszer annyi gázolaj fogy, mint Magyarországon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint többek közt azért, mert a török kamionok a szomszédos országban és nem nálunk tankolnak. A nemzetgazdasági tárca már tárgyal a török fuvarozók áfa-visszatérítéséről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!