2022. 01. 20. Csütörtök Fábián, Sebestyén napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Vadászati évadnyitó a Sohollári-völgyben

30. alkalommal tartottak vadászati évadnyitót a Sohollári-völgyben. Ez része az idén Zalában rendezett Országos Vadásznapoknak. Az immár hagyományos családi napon új vadászokat avattak, és kitüntetéseket is átadtak.

Hubertus-misével indult a nap, amit Márfi Gyula érsek celebrált. Ezt követően a miniszterelnök-helyettes mondott köszöntő beszédet, melyben az ágazat aktualitásairól szólt. Semjén Zsolt a szeptember elsejei határzárral kapcsolatban kiemelte: a magyar kormány minden segítséget megad a vadgazdálkodási ágazatnak.

Rendhagyó módon, szűkített programtervvel készültek a szervezők. Most a szakmaiság és a tapasztalatcsere került a középpontba.

A programon kiemelt szerep jutott a 2021-es „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás népszerűsítésének. Kovács Zoltán hangsúlyozta: méltó emléket kívánnak állítani az itthon utoljára fél évszázada rendezett, 1971-es világkiállításnak.

A Természeti és Vadászati Világkiállítást jövőre, szeptember 25-e és október 14-e között rendezik meg.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!