2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Gazdaság

Újra üzemanyaghiány lehet a francia benzinkutakon

Újra üzemanyaghiány lehet a francia benzinkutakon. Az emberek pánikfelvásárlásba kezdtek, miután az olajfinomítók ma nem dolgoznak, és a szakszervezetek is országos sztrájkot hirdettek. A szakminiszter azzal nyugtatja a lakosságot, hogy a szakszervezeti mozgósítás mindössze egy napig tart, és nem áll fenn az őszi helyzet veszélye, amikor bértárgyalások okán majd' egy hétig akadozott az ellátás.

  • Újra üzemanyaghiány lehet a francia benzinkutakon

Pár nap alatt kígyózó sorok alakultak ki a kutaknál, sőt még tettlegességre is sor került a dühös autósok között.

A mostani pánikot az okozta, hogy az olajfinomítók szakszervezete sztrájkba kezdett, január 19-én egész napos, január 26-tól két napos, míg februárban akár 3 napos leállást is kilátásba helyeztek, miután a kormány bejelentette: a törvényes nyugdíjkorhatárt 64 évre tolnák ki.

A mai demonstrációhoz a szakszervezetek szövetsége is csatlakozott, így gyakorlatilag az egész ország lebénulhat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!