2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Újra üzemanyaghiány lehet a francia benzinkutakon

Újra üzemanyaghiány lehet a francia benzinkutakon. Az emberek pánikfelvásárlásba kezdtek, miután az olajfinomítók ma nem dolgoznak, és a szakszervezetek is országos sztrájkot hirdettek. A szakminiszter azzal nyugtatja a lakosságot, hogy a szakszervezeti mozgósítás mindössze egy napig tart, és nem áll fenn az őszi helyzet veszélye, amikor bértárgyalások okán majd' egy hétig akadozott az ellátás.

  • Újra üzemanyaghiány lehet a francia benzinkutakon

Pár nap alatt kígyózó sorok alakultak ki a kutaknál, sőt még tettlegességre is sor került a dühös autósok között.

A mostani pánikot az okozta, hogy az olajfinomítók szakszervezete sztrájkba kezdett, január 19-én egész napos, január 26-tól két napos, míg februárban akár 3 napos leállást is kilátásba helyeztek, miután a kormány bejelentette: a törvényes nyugdíjkorhatárt 64 évre tolnák ki.

A mai demonstrációhoz a szakszervezetek szövetsége is csatlakozott, így gyakorlatilag az egész ország lebénulhat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!