2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Gazdaság

Új, nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.

A B2B iGaming technológiai szolgáltató EveryMatrix biztosítja a jövőben a fejlett digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat a Szerencsejáték Zrt. TippmixPro márkájának.

  • Új, nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.

A Szerencsejáték Zrt. szerződést kötött a máltai központú EveryMatrix szolgáltatóval. Az együttműködés keretében a B2B iGaming technológiai szolgáltató cég megkezdi az előkészületeket, hogy átalakítsa a nemzeti lottótársaság TippmixPro márkájának digitális sportfogadási kínálatát. A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővül a sportfogadási kínálat és többek között olyan piacvezető fogadási funkciók válnak elérhetővé, mint a korai kifizetések (cash out), valamint a fogadáskészítő (bet builder).

 

Az EveryMatrix már korábban is számos globális World Lottery Association (WLA) és European Lotteries

(EL) lottótársasági megállapodást kötött, együttműködik többek között a Norsk Tipping (Norvégia), az OPAP (Görögország), a Nemzeti Lottó (Málta) és a Veikkaus (Finnország) társaságokkal is.

"2016 óta jelentős teret hódítottunk a lottótársasági szektorban, és ma már a világ legnagyobb szervezeteivel dolgozunk együtt. Ügyfeleink milliói számára biztosítjuk digitális kínálatukat és szolgáltatásaikat – mondta Stian Hornsletten. Az EveryMatrix kereskedelmi igazgatója hozzátette: "Örömmel dolgozunk együtt a nemzeti lottótársasággal, és alig várjuk, hogy a digitális útjukon idén és azon túl is támogathassuk őket." 

A Szerencsejáték Zrt. Odds Központ vezetője elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megállapodnunk az EveryMatrix-szal. Biztosak vagyunk benne, hogy egy sikeres együttműködés veszi ezzel kezdetét.” Horváth Zoltán kiemelte: "Nagyratörő terveink vannak a sportfogadási kínálatunk bővítése és megújítása kapcsán és bízunk abban, hogy a magyar játékosok számára kiemelkedő élményt fogunk tudni nyújtani a partnerség révén."

Forrás: Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A héten érkezik a dupla nyugdíj

A HírTV által megkérdezett nyugdíjasok már nagyon várják a dupla nyugdíj érkezését. Azok, akik postai úton kérték, már a héten megkapják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!