2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Felvidéki freskó

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Tuzson Bence: Elhárulhat az utolsó akadály a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetése ügyében + videó

Elhárulhat az utolsó akadály a magyar kormány és az Európai Bizottság közötti megegyezés útjából a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetése ügyében.

  • Tuzson Bence: Elhárulhat az utolsó akadály a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetése ügyében + videó

Tuzson Bence igazságügyi miniszter Brüsszelben a Hír TV kérdésére megerősítette, hogy a tárgyalásokon mindössze két nyitott kérdés maradt: a Kúria ügyelosztási rendszere, és az, hogy a magyar bírók előzetes állásfoglalásért az Európai Bírósághoz fordulhassanak.

Brüsszeli várakozások szerint az igazságügyi reform elfogadása után, 10 milliárd euró, vagyis csaknem 3800 milliárd forint fejlesztési forrás lehet elérhető Magyarország számára. Minderről a döntés akár már a jövő hét közepén, az év utolsó uniós csúcstalálkozója előtt megszülethet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!