2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Gazdaság

Trükköznek a cukorral

Áfacsalás útján kerül a boltokba a cukor 80-90 százaléka – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lapnak a Magyar Cukor Zrt. termelési vezérigazgatója példaként azt mondta: egy Győrből a legközelebbi szlovákiai településre átguruló, majd onnan átpapírozott okmányokkal visszatérő kamion kétmillió forint hasznot hoz a csalóknak. Hájos László szerint ráadásul miután átviszik a határon az árut, amelyet a magyar cégektől a szlovák vállalkozások számára vásároltak, áfamentes importként hozzák vissza. A szakember hozzátette: egy másik trükk az, hogy az ötvenkilós kiszerelésben forgalmazott édesítőszert Szlovákiában egykilósokra csomagolják, és úgy kerül vissza áfamentesen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!