2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 09:10

Gazdaság

Tarifaemelést szeretnének a taxisok

19 százalékos tarifakorrekciót szeretnének a budapesti taxisok. Metál Zoltán, a Budapesti Taxis Szövetség elnöke szerint ez olyan mértékű emelés lenne, amit az utazóközönség el tudna viselni. Hozzátette: reméli, hogy már márciusban az új tarifával mehetnek a taxisok.

  • Tarifaemelést szeretnének a taxisok

Az üzemanyag-ársapka eltörlése után szinte azonnal tarifaemelési javaslattal álltak elő a budapesti taxisok. Ennek érdekében különböző munkacsoportokat alakítanak, ahol a taxishiénák megfékezéséről és az árszabályozásról is megpróbálnak elfogadható álláspontra jutni a fővárossal.

Metál Zoltán, a Budapesti Taxis Szövetség elnöke szerint ez a korrekció 19 százalékos lenne és a tárgyalások már előrehaladott állapotban vannak.

Van aki sűrűn jár taxival, ezért nem lepte meg, hogy a taxisok árat akarnak emelni.

A taxisok nem félnek attól, hogy az áremelés miatt végleg elmaradnának az utasok. Remélik, hogy már márciustól az emelt tarifával szállíthatják az utasokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Agrárium 2023

Napindító - Agrárium 2023

Tóth Péterrel, az Agrárium 2023 projektvezetőjével beszélgettünk. A projekt célja, hogy ellássák információval a hazai gazdálkodókat illetve a hazai és az Európai Uniós szakpolitikát arról, hogy hol tart a magyar mezőgazdaság 2023-ban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!