2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Gazdaság

Tanácsadói grémiumot alakít Varga Mihály

Tanácsadói testületet alakít Varga Mihály – tudta meg a Napi Gazdaság. A lap értesülései szerint a gazdasági miniszter üzletemberekből álló grémiumot hoz létre.

A menedzserekből álló testület feladata a döntések és a törvények előkészítése, illetve a már hatályos szabályok hatásainak elemzése lesz. A Napi Gazdaság úgy tudja: a miniszteri testületbe meghívást kapott Kozma András, a Commerzbank magyarországi leánybankjának elnök-vezérigazgatója, Csák János, Magyarország jelenlegi londoni nagykövete, valamint Felcsuti Zsolt, a magyar tulajdonú MPF Holding Zrt. többségi tulajdonosa. A lap szerint a fennmaradó két helyre nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező magyar üzletembereket jelölnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!