2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Gazdaság

Támogatási programot hozott létre a BÉT közepes vállalatok számára

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) támogatási programot hozott létre közepes vállalatok számára, hogy a fejlődésükhöz szükséges legfontosabb területeken segítse őket - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) pénteken az MTI-vel.

  • Támogatási programot hozott létre a BÉT közepes vállalatok számára

A BÉT Mentor vállalatirányítási képzéssel kezdődött, itt mutatta be a program szolgáltatásait Nagy Péter Gábor, a BÉT igazgatója. Az esemény előadói a vállalatirányítás jelentőségéről, a tőzsdére lépéshez szükséges szervezeti változásokról és vállalatfejlesztési kérdésekről beszéltek a közlemény szerint, amely a hosszú távra szóló stratégiát jelölte meg a sikeres működés alapjának. A szintlépéshez szükség van a finanszírozás kiszélesítése, valamint a növekedési tervek megismertetésére mind vállalaton belül, mind a külső partnerekkel, befektetőkkel - írták.

Végh Richárd vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a középvállalatok fejlődésének ösztönzése évek óta kiemelt helyet foglal el a BÉT piacfejlesztési stratégiájában. A BÉT Mentorral új fejezet kezdődik, a program keretében biztosított tudásmegosztás és közösségépítés támogatja a magyar vállalkozások versenyképességét és tőkepiaci sikerét - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan, mit akar a Nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!