2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Gazdaság

Szijjártó Péter: Az egyik legversenyképesebb magyar iparág az orvosi eszközök gyártása

Az egyik legversenyképesebb magyar iparág az orvosi eszközök gyártása. - jelentette ki Szijjártó Péter Ankarában.

  • Szijjártó Péter: Az egyik legversenyképesebb magyar iparág az orvosi eszközök gyártása

A külgazdasági és külügyminiszter egy gyárátadáson vett részt a török fővárosban: az üzemben csecsemő inkubátorokat állítanak majd elő magyar technológiával.

A külföldön beruházó vállatok hazautalt profitja pedig Magyarországon hoz létre újabb beruházásokat és újabb munkahelyeket, ezáltal a magyar vállalatok külföldi sikerei végső soron a magyar gazdaságot erősítik. - tette hozzá Szijjártó Péter.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!