2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ferencz József a második unitárius aranykor 03:00

Gazdaság

Szijjártó: Keleti nyitás nélkül a magyar gazdaság nem tudott volna rekordokat dönteni az elmúlt években

A keleti nyitás nélkül a magyar gazdaság a válságok évében nem tudott volna rekordokat dönteni - jelentette a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter hozzátette: jó döntésnek bizonyult 2010-ben elkezdeni a keleti országokhoz való közeledést, ugyanis 2019 óta ezekből az országokból jött a legtöbb és legnagyobb értékű beruházás Magyarországra.

  • Szijjártó: Keleti nyitás nélkül a magyar gazdaság nem tudott volna rekordokat dönteni az elmúlt években

Szijjártó Péter híradónknak megerősítette: a keleti nyitás nélkül a magyar gazdaság a válságok évében nem tudott volna rekordokat dönteni. A tárcavezető szerint ugyanis az elmúlt évek a világgazdaság fekete évei voltak.

A külgazdasági és külügyminiszter leszögezte: az elmúlt évek eredményei azt igazolják időben léptek, amikor 2010-ben megindította az ország a keleti nyitást. Szijjártó Péter hozzátette: ma ezek a vállalatok már Európában építenek gyárakat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!