2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde

Következik:

Híradó 12:30

Gazdaság

Szentkirályi Alexandra: Már javában tart a kötelező akciózás a boltokban

Már javában tart a kötelező akciózás a boltokban és hamarosan elkészül az online árfigyelő rendszer is - hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a kormányszóvivő. Szentkirályi Alexandra elmondta azt is, hogy az emberek keresik az akciókat, a boltok pedig várják a vásárlókat.

  • Szentkirályi Alexandra: Már javában tart a kötelező akciózás a boltokban

"További fontos és jó hír, hogy júliustól kezdődően 60 termékkörre vonatkozóan válnak napi szinten megismerhetővé a legkedvezőbb fogyasztói árak. Az intézkedéseknek köszönhetően a verseny fokozódik, ami egyre inkább visszaszorítja az inflációt" - hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!