2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Gazdaság

Számos élelmiszer ára óriási mértékben csökkent

Ugrásszerűen csökkenni kezdek az élelmiszerárak az elmúlt hetekben. Az áruházláncok egymással versenyezve vezetnek be tartós ár-csökkentést, a vásárlók örömmel fogadják ezeket a lépéseket.

  • Számos élelmiszer ára óriási mértékben csökkent

Hosszú hónapokig újabb és újabb áremelkedésekkel kellett szembesülniük a vásárlóknak, az utóbbi hetekben azonban végre megjelentek az akciós feliratok a boltok polcain.

A vásárlók szerint ugrásszerű a csökkenés, van aki úgy gondolja, hogy csak megállt a drágulás, de abban egyetértés van, hogy jó az irány.

Az egyik legnagyobb hazai üzletlánc kommunikációs igazgatója szerint másfél év folyamatos drágulás után végre trendforduló következett be és az elmúlt másfél hónapban sok beszállító mérsékelni tudott az árain.

Orbán Viktor pénteki Kossuth rádiós interjújában elmondta, hogy az árstopok hasznosak, segítenek az infláció csökkentésében, ugyanakkor mivel ez egy mesterséges beavatkozás a kereskedelem normális folyamataiba, mellékhatásai is vannak. Ezért az a jó, ha ezek az árstopok eltűnnek a rendszerből, és visszatérünk a normális gazdasági helyzethez, amíg azonban az infláció nagyon magas, addig ezt nem lehet megtenni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!