2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Gazdaság

Surányi: 40 százalékkal is csökkenthetnék a törlesztőrészletet

35-40 százalékkal is csökkenthetnék a devizahitelesek törlesztőrészletét Surányi György szerint a bankok. A volt jegybankelnök az InfoRádióban azt mondta, hogy a forintosítás nem jelentene pluszterhet a bankszektornak, csak akkor, ha nem a piaci árfolyamon történik az átváltás.

Megfelelő megoldásnak azt tartaná, ha az MNB alacsony kamatú forinthitelt nyújtana a bankokon keresztül az adósoknak, akik abból fizetnék vissza olcsóbban a fennálló deviza-tartozásukat. Így, és a hitelek lejáratának 5 éves hosszabbításával lenne elérhető az adósok terhének csökkentése.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!