2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Gazdaság

Schanda Tamás: A benzinárstop a magyarok védelméről szól

A benzinárstopnak köszönhetően a magyarok fizetik az egyik legolcsóbb üzemanyagárat az Európai Unióban, a baloldalnak azonban ez sem számít. - erről az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára beszélt. Schanda Tamás a közösségi oldalán közzétett videóban azt mondta: a kormány a baloldallal ellentétben úgy vélte, hogy be kell avatkoznia a benzin árába, ha az emelkedés a magyar emberek megélhetését jelentősen veszélyeztetné. Az államtitkár emlékeztetett: a baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint a benzinár csökkentése "ostobaság" és az emberek inkább vegyenek kisebb autót.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - 19 éves rekorder pilóta

Elképesztő teljesítményt nyújtott az a csupán 19 éves lány, aki a mai napon érkezett vissza Belgiumba, miután 51 ezer kilométert megtéve körberepülte a Földet.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!