2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Gazdaság

Rendkívüli béremelésről döntött a Magyar Telekom

A Magyar Telekom július 1-től rendkívüli, differenciált béremelésről döntött, amely 2023 második fél évére 2,8 milliárd forint összegű bérfejlesztést jelent.

  • Rendkívüli béremelésről döntött a Magyar Telekom

A közlemény szerint a társaság célja, hogy támogassa kollégáit az inflációs nyomásból eredő növekvő megélhetési költségek fedezésében valamint megőrizze munkaerőpiaci versenyképességét.

Közölték: a 2023. január 1-jén bejelentett, 4,2 milliárd forinttal megemelt bérköltségek további növelését a vállalat azon törekvése indokolja, hogy hosszú távon fenntarthatóan biztosítsa az üzleti és munkahelyi stabilitást.

A Magyar Telekom adózott nyeresége 6,7 százalékkal 67,1 milliárd forintra emelkedett 2022-ben, a konszolidált árbevétele éves összehasonlításban 7,8 százalékkal 746,7 milliárd forintra nőtt.

A Magyar Telekom részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. A papír legutóbbi záróára 426 forint volt pénteken. Az elmúlt egy évben a részvények legalacsonyabb ára 276 forint, a legmagasabb 429,5 forint volt.

Borítókép: Shutterstock.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!