2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Gazdaság

Razzia: rendőrök és adóellenőrök lepték el a nagybanit

Adóellenőrök, rendőrök, élelmiszer-ellenőrök razziáztak éjszaka a budapesti nagybani piacon.

Adóellenőrök, rendőrök, élelmiszer-ellenőrök razziáztak éjszaka a budapesti nagybani piacon. Azt ellenőrizték, hogy van-e jelölés a termékeken. Az uniós jogszabály szerint az áru származási helyét, a termék megnevezését, a termelő nevét, illetve forgalmazóját is fel kell tüntetni. Szinte mindegyik kereskedőnél és őstermelőnél találtak szabálytalanságot. Legutóbb augusztus közepén razziáztak a nagybani piacon, akkor 18 millió forint bírságot szabtak ki.

Megszokottak a razziák a nagybani piacon, hiszen legutóbb egy hónapja csaptak le a hatóságok. Az élelmiszer-ellenőrzésekről is beszélt Budai Gyula a Hír TV Versus című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!