2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Gazdaság

Pénztárgéphiány: a legvégső esetben záratnak be üzletet

Csak a legvégső esetben zárat be üzletet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az új típusú pénztárgép hiánya miatt.

A NAV informatikai elnökhelyettese a Magyar Nemzetnek azt mondta, a hivatal célja a gazdaság egészséges működésének elősegítése, nem pedig a hátráltatása. Vágújhelyi Ferenc hozzátette, azok a boltok, amelyek januárban még nem rendelkeznek az internet alapú nagykasszával, elsősorban figyelmeztetésben részesülnek, indokolt esetben pedig pénzbüntetést is kaphatnak.

A szabályok szerint január elseje után az üzletek már csak az adóhatósággal állandó kapcsolatban álló, számítógép-alapú pénztárgépeket használhatják. A kormány az intézkedéstől a gazdaság kifehéredését várja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!