2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 06:00

Gazdaság

Parragh: Veszélyeket rejt a kkv-k innovációs lemaradása

A kis és közepes vállalkozások fenntartható gazdasági növekedéséről és stratégia irányvonaláról indított konzultációt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Parragh László, az MKIK elnöke elmondta, a gazdaság jelenlegi jó teljesítménye ellenére veszélyeket rejt a vállalkozások számára a kkv-k innovációs lemaradása, a munkaerőhiány, vagy az európai gazdaság lassulása, mindezekre pedig időben fel kell készülni a vállalkozásoknak.

„Ide tartozik a kis és közepes vállalkozások helyzete, illetve azon szerkezetváltoztatási kényszer, ami ezen a területen megvan. Ugyanakkor mi azt állítjuk, hogy a gyengeségek, vagy a kockázatok, jól kihasználva, előnnyé kovácsolhatóak és lehetőséget teremtenek arra, hogy a mostani, egyébként termelés alapú, extenzív logikára épülő gazdaságpolitikát egy tudás és innovációra épülő gazdaságpolitikává alakítsuk át” – mondta Parrag László.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Menczer: egymillióval többen dolgoznak, mint 2010-ben

Felhívta a figyelmet: a 600 millió forintos beruházást a kormány 282 millió forinttal támogatta; a cég azt vállalta, hogy 117 munkahelyet megőriz. 2021. október 21.

Minden, amit az szja visszatérítésről tudnia kell

A visszatérítés azoknak jár, akik a 2021-es év legalább egy napján családi kedvezményre jogosultak voltak. 2021. október 21.

A gazdák helyett ismét Brüsszel mellé állt a magyar baloldal

Egyre több tanulmány szerint katasztrófához vezet Brüsszel fenntarthatóbb mezőgazdaságot és élelmiszer-előállítást célzó stratégiája. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Venczel Vera

A színésznő több mint ötven éven át volt a Vígszínház társulatának tagja, ahol emlékezetes alakítások, legendás szerepek sora fűződik nevéhez, emellett számtalan magyar filmben szerepelt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!