2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Gazdaság

Parragh: Veszélyeket rejt a kkv-k innovációs lemaradása

  • Parragh: Veszélyeket rejt a kkv-k innovációs lemaradása

A kis és közepes vállalkozások fenntartható gazdasági növekedéséről és stratégia irányvonaláról indított konzultációt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Parragh László, az MKIK elnöke elmondta, a gazdaság jelenlegi jó teljesítménye ellenére veszélyeket rejt a vállalkozások számára a kkv-k innovációs lemaradása, a munkaerőhiány, vagy az európai gazdaság lassulása, mindezekre pedig időben fel kell készülni a vállalkozásoknak.

„Ide tartozik a kis és közepes vállalkozások helyzete, illetve azon szerkezetváltoztatási kényszer, ami ezen a területen megvan. Ugyanakkor mi azt állítjuk, hogy a gyengeségek, vagy a kockázatok, jól kihasználva, előnnyé kovácsolhatóak és lehetőséget teremtenek arra, hogy a mostani, egyébként termelés alapú, extenzív logikára épülő gazdaságpolitikát egy tudás és innovációra épülő gazdaságpolitikává alakítsuk át” – mondta Parrag László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!