2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Gazdaság

Parragh: Veszélyeket rejt a kkv-k innovációs lemaradása

A kis és közepes vállalkozások fenntartható gazdasági növekedéséről és stratégia irányvonaláról indított konzultációt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Parragh László, az MKIK elnöke elmondta, a gazdaság jelenlegi jó teljesítménye ellenére veszélyeket rejt a vállalkozások számára a kkv-k innovációs lemaradása, a munkaerőhiány, vagy az európai gazdaság lassulása, mindezekre pedig időben fel kell készülni a vállalkozásoknak.

„Ide tartozik a kis és közepes vállalkozások helyzete, illetve azon szerkezetváltoztatási kényszer, ami ezen a területen megvan. Ugyanakkor mi azt állítjuk, hogy a gyengeségek, vagy a kockázatok, jól kihasználva, előnnyé kovácsolhatóak és lehetőséget teremtenek arra, hogy a mostani, egyébként termelés alapú, extenzív logikára épülő gazdaságpolitikát egy tudás és innovációra épülő gazdaságpolitikává alakítsuk át” – mondta Parrag László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!